Damedag

Damedag Åben Damedag Infofolder Indkaldelser Resultater – Bestyrelsen Vedtægter  – ReferaterGeneralforsamling – Billeder


Generelt

Golf giver dig fællesskab, samvær, festlige og fornøjelige oplevelser, og så er det oven i købet sundt.

Det er ikke nok at have mange kontakter på sociale medier eller at omgås et hav af mennesker i vor hverdag. Vi har brug for at opleve, at vi er en del af en sammenhængende gruppe og er integreret med mennesker omkring os. Vigtige faktorer for den enkeltes trivsel og levetid. Meld dig til Damedag og få hele pakken.

Alle damer uanset handicap er velkomne til at deltage i turneringer og fællesspisning. Du skal være fyldt 19 år. Vi spiller om torsdagen, og forudsætningen for at være med er, at du melder dig ind i Damedag via GolfBox under Klubturneringer. Husk at kontrollere, at mailadresse og evt. tlf.nr. er korrekte i GolfBox. Du kan tilmelde dig og starte på et hvilket som helst tidspunkt i sæsonen.

Kontingent
Kontingentet for 2020 er kr. 300,00, der dækker deltagelse i den løbende Damedagsturnering, ligesom kontingentet dækker månedsturneringer. Deltagelse i ”Drømmerunden” koster kr. 50,00. Deltagelse i Damedag plus Drømmerunde udgør i alt kr. 350,00. Betaling skal ske ved bankoverførsel på nettet til Danske Bank, reg.nr. 1551, kontonr.4042963100. Husk at anføre navn og medlemsnr.

Hvis du er ny i Damedagen, vil vi gøre vores bedste for, at du føler dig hjemme. Kom og vær med. Der vil være rig mulighed for at lære nye spillere at kende. Mangler du en at spille med, så ring til en af os. Markør for en damedagsspiller skal så vidt muligt være damedagsspiller.

Aktiviteter i 2020
Udover den løbende turnering
 vil vi afholde månedsturneringer over 13 huller med start kl. 16. Månedsturneringerne vil blive afviklet under forskellige spilleformer og afsluttes med fælles spisning og uddeling af præmier. Månedsturneringerne tæller ikke i den løbende damedagsturnering. Vi afholder Åben Damedag den 4. juni, hvor vi glæder os til også at byde gæster fra andre klubber velkommen. Den sidste torsdag i måneden er der puttekonkurrence.

Løbende turnering
Damedagen er opdelt i 4 lige store rækker. Man spiller i samme række gennem hele sæsonen, uanset om handicappet ændrer sig undervejs. Den løbende turnering spilles over 18 huller og er en tællende turnering. De 8 bedste runder tæller ved sæsonafslutning. Ved pointlighed er det højeste enkeltdagsscore, der er afgørende, herefter er det laveste handicap ved sæsonstart, der afgør, hvem der er vinderen i hver række.

Man får på forhånd tildelt en ”dårlig” score på alle huller. Dvs. dobbelt boogie på alle huller (par+2+2). Ved lighed med antal brugte slag i Drømmerunden er det spilleren med det højeste handicap ved sæsonstart, der er vinderen, da det er sværere for en spiller med højere handicap at bruge færrest slag.

Vi holder infomøde torsdag den 12. marts 2020, kl. 19.00 i Golfklubbens restaurant.

Vi håber, at rigtig mange af damerne i Frederikssund Golfklub har lyst til at være med i Damedagen i 2020. Ønsker du yderligere oplysninger, så kontakt en af os. Du finder os under Damedagsbestyrelsen på hjemmesiden.

Mie, Inger Margrethe, Annette, Merete, Eva og Rosa