Sponsorer

Andersen Biler – Her tilbyder vi altid en bred vifte af attraktive bilmærker, der dækker mange forskellige behov. klik på linket her under og læs lidt om, hvad vores forskellige brands har at byde på.
Klik HER

Apon Service – Rengøring og vinduespolering – med kvalitet
Kontakt APON Service for et tilbud på telefon 2871 3545

Automobilforretningen Nordsjælland
Nye biler fra Peugeot køber du selvfølgelig hos

Automobilforretningen Nordsjælland A/S
Klik HER for at se det sidste nye

Bautahøj – Omgivet af natur
Vi inviterer jer til at boltre jer i vores 90.000 m2 park, på vores egen strand, sætte jer foran pejsen, tage en svømmetur i poolen eller træne i fitnessrummet. Endelig tilbyder Bautahøj gastronomi på højt niveau. Alt sammen kun 45 min. fra København.

Vi sidder altid klar til at svare jeres henvendelse på telefon 47 53 00 07, eller på mail reception@bautahoj.dk.

BB Fugeentreprise ApS et naturligt valg, når kvalitetsarbejde skal udføres og aftaler overholdes.
BB Fugeentreprise ApS har siden 1984 udført fugearbejde og har konstant fulgt med i udviklingen af nye produkter og arbejdsmetoder blandt andet gennem vort medlemskab af fugebranchens Samarbejds- og Oplysningsråd FSO.
BB Fugeentreprise ApS udfører selvstændige fugeentrepriser såvel som underentrepriser – ingen opgaver er for store, ej heller for små.
Vor høje kvalitet gør, at vi er en fast samarbejdspartner for mange entreprenører og private bygherrer.

Klik HER og se hvad BB Fuge Entreprise tilbyder.

Bjergmark
Det er vores mål at yde en kvalificeret rådgivning og vejledning til alle vore kunder, der dels består af håndværkere og dels af private kunder.
Varesortimentet er alt indenfor byggematerialer, værktøj, byggemarkedsartikler samt haveartikler.

Klik HER og se hvad Bjergmark XL-Byg kan hjælpe dig med.

Byens Låseservice Aps leverer totalløsninger i hel Nord- og Vestsjælland/Odsherred.
Byens Låseservice ApS har eksisteret siden 1986 og drives af Carsten Thorsen. Vi har 7 ansatte, vores låsesmede er veluddannede og vi har fokus på kvalitet og forsøger på bedste vis at leve op til kundernes krav og forventninger.
Vi tilbyder alle former for låsearbejde, og vi arbejder for både privatpersoner kommuner og erhverv i hele Nord- og Vestsjælland/Odsherred.

Carlo Christiansens Eftf.
D. 1. april 2007 overtog jeg, den ca. 50 år gamle og hyggelige forretning, Carlo Christiansen Guld, Sølv & Ure.
Jeg nyder min travle hverdag sammen med mine ”gamle kolleger”, og ikke ansatte, gamle fordi de fleste har været i forretningen længere end Jeg og kolleger fordi de var ansat sammen med mig i forretningen da jeg efter længere tids planlægning og forhandlinger med den tidligere ejer Børge Bro Christiansen og hans hustru Sanna valgte, at købe forretningen.
​Jeg er selv udlært i denne hyggelige forretning, hvor jeg efter endt læretid valgte at afprøve mine evner i en anden smykke og ur forretning. Efter at have været væk i et par år vendte jeg tilbage og er som skrevet står endt med at være indehaver. En drøm gik i opfyldelse.

quoteJeg er stolt af, at kunne videreføre butikkens mange årige tradition for omhyggelig kundepleje og ekspertise.​

De venligste hilsner
Charlotte Linde Bentzen

 

Carlsberg
I Restaurant Egelunden serveres der selvfølgelig Carlsberg

CMC Service
Autoreparation med kvalitet

Dansk Revision Frederikssund
Kom i trygge hænder hos et af Danmarks bedste revisionsselskaber.

Klik HER og se hvad Dansk Revision kan hjælpe netop dig med.

DL-Rengøring
Her kan du læse mere om hvem jeg er, hvilke services jeg tilbyder og om, hvordan du kommer i kontakt med mig for en snak om, hvad jeg kan gøre for dig.
Jeg kan tilbyde at opstille et rengøringsprogram tilpasset netop dit hjem og dine behov. Jeg tilbyder også standardpakker.
  • Den enkle – badeværelse, støvsugning og gulvvask.
  • Den med lidt mere – køkken, badeværelse, støvsugning og gulvvask.
  • Den store – aftørring af støv, køkken, badeværelse, støvsugning og gulvvask.
Mine foretrukne produkter er Opticare, som er svanemærkede og miljøvenlige. Hvis du selv vil stille produkter og redskaber til rådighed, så er det også muligt.
Da det er et enkeltmandsfirma (CVR-nr.: 35943544) lige nu, så vil det være mig, der kommer hver gang, så jeg er sikker på kvaliteten er i top, servicen i orden og jeg altid er til at træffe.

Due Andersen Automobiler – HONDA
Due Andersen Automobiler har været autoriseret Honda forhandler siden 1973 og har gennem alle årene været familiedrevet og -ejet. Helge Due Andersen grundlagde virksomheden, der i dag indehaves af hans to sønner Jan & Thomas Due Andersen med Jan som forretningens daglige leder.
Vi har dermed mere end 30 års erfaring i salg og servicering af mærket Honda, der for os er indbegrebet af kvalitet og fremtidssikring, når man taler motorer og biler.
Hos Due Andersen Automobiler lægger vi vægt på en uformel og personlig betjening af nye såvel som allerede kendte kunder. Servicen er sat i højsædet og vi ønsker at finde netop den individuelle løsning, der matcher dine behov og drømme.
Det er vort ønske at være kendt i området som den seriøse forhandler med de mange tilfredse kunder og langvarige relationer.

Fischer Massage
Når de professionelle sportsfolk overanstrenger deres kroppe, bruger de massage til at få kroppen i balance igen.
Den samme effekt kan alle vi andre også få, hvad enten det gælder overanstrengelse som følge af vores fritidsliv eller vores arbejdsliv.
De mest almindelige oplevelser mange opnår ved en eller flere massagebehandlinger er:
– det løsner spændinger
– det modvirker stress
– det lindre smerter
– det kan sænke blodtrykket
– det stimulerer blodcirkulationen
Derudover kan massage også hjælpe os til at blive mere opmærksom på vores krop og kropsholdning.
Udover at tilbyde en fysiurgisk massage/sports massage kan jeg også tilbyde følgende:
– triggerpunkt massage
– PNF udspænding
– sports akupunktur
– sports refleksterapi

Fri BikeShop – NØRDER I CYKLER OG MTB I FREDERIKSSUND
Dybt i vores DNA ligger cykler. På gågaden i Frederikssund har Fri BikeShop siden 1986 fungeret som byens førende cykelhandler. Vi rådgiver og vejleder vores kunder om alt inden for cykler og udstyr.
Som i alle Fri BikeShop butikker, er der mulighed for rentefri del-betaling og vores garantier og bytteordning gælder i alle kædens butikker.
Vi har et stort udvalg i cykler, det nødvendige tilbehør og du kan endda leje en cykel, hvis dine gæster vil med på en frisk tur ved Roskilde Fjord.
Kom til os og få kyndig vejledning – vi låner dig endda en cykel, hvis du skal have din egen til reparation.
Vi er selvfølgelig også gode til rådgivning om MTB. Disse erfaringer kommer bl.a. fra kørsel i den nærliggende skov ”Færgelunden”, som byder på mange højdemeter og tekniske udfordringer.
Alle ansatte i butikken, cykler i deres fritid og deltager i diverse motionscykelløb.
Kom ind og få en prøvetur på lige netop den cykel du kunne tænke dig!

Gerlev Kro
Værelser
Ønsker man at overnatte har vi 20 nydelige dobbeltværelser, alle med eget bad, toilet, internet adgang og kabel-TV.
Pris pr. overnatning inkl. morgenmad:
Enkeltværelse 550kr.
Dobbeltværelse 800kr.
Opredning 210kr.
Samtidig skal det bemærkes at der 4 særligt handicapvenlige værelser.

Ring +45 47 52 21 74 eller bestil på mail

 

Handelsbanken
Klik HER og se hvad Handelsbanken kan hjælpe netop dig med.

Home Frederikssund
Home Frederikssund er en ejendomsmægler med fokus på kvalitet og ordentlighed. Vores ejendomsmæglere har et stærkt fagligt fundament, og du vil opleve os som meget engagerede og professionelle i alle bolighandlens faser. Vi elsker at sælge boliger, og vi brænder for at tilfredsstille vores kunder. Vi behandler hvert et boligsalg og boligkøb, som var det vores eget.

Hos home Frederikssund har vi mange år på bagen, når det gælder bolighandel. Det har givet os mange gode erfaringer og gjort os til stærke forhandlere. Hver eneste ejendomsmægler i forretningen lægger meget vægt på at finde den helt rigtige pris på enhver type bolig.

Jyske Bank
Klik HER og se hvad Jyske Bank kan hjælpe netop dig med.

KIA Biler
7 års garanti
Som det eneste bilmærke i EU giver KIA nu hele 7 års garanti på ALLE KIA biler, der sælges og indregistreres efter den 1. januar 2010.
Denne enestående 7 års fabriksgaranti er ”second to none”, og dækker med visse undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km, og heraf endda de første 3 år UDEN kilometerbegrænsning. Hertil kommer en garanti på 7 ~ 12 år mod gennemtæring afhængigt af model. INGEN andre bilproducenter end KIA, har så megen tro og tillid til sine produkter, at vi tør give denne enestående garanti. Klik på linket nedenfor, for at se de specifikke garantier og undtagelser.

Koala
Koala.dk har eksisteret siden 1985, hvor vi igennem alle årene, har specialiseret os i produktion af firmagaver og reklameartikler. Det giver dig en enestående sikkerhed på alle opgaver du vælger at betro os. Hos os finder du alle muligheder indenfor reklame

og gaveartikler. Små gimmicks og reklamegaver har en stor værdi for giver og modtager. Hvem kan forstille sig en messe, hvor der ikke deles kuglepenne, visitkort og bolcher ud – eller en plastikpose til at bære brochurer hjem i?
Hos Koala sætter vi en ære i, at finde lige det produkt, som passer til jeres behov og ønsker. Vi har igennem 30 år hjulpet rigtig mange firmaer med merchandise, gimmicks og firmagaver. Udvalget er stort og der kommer hele tiden nye innovative produkter,
selv indenfor logodekoration sker der nye spændende ting, eks. 4-farvet sublimationsprint, High Definition print, flock print m.m.

Klik HER og se mere

LokalAvisen
Her finder du dine lokale nyheder

Maler Elgaard
Jeg startede firmaet Maler Elgaard i 2012. Sidenhen er virksomheden vokset med medarbejdere og arbejde.
Beslutningen om at starte selvstændigt, kom sig af at jeg  havde brug for nye udfordringer.
Jeg opsagde mit arbejde og dermed min faste indtægt for at leve drømmen om at blive selvstændig.
Nu 7 år senere kan jeg se at jeg tog den rigtige beslutning.
Firmaet vokser og nye investeringer kan løbende foretages, for hele tiden at forbedre arbejdet ude hos kunderne og hertil at nå alle opgaver, på en tilfredsstillende måde for alle parter.
Vi samarbejder med mange grupper indenfor håndværkerfaget og kan derfor udføre de fleste opgaver store som små.
Vi har hovedbase i Frederikssund men vi bevæger os rundt i hele Danmark.

KONTAKT OS FOR AT VI KAN BESIGTIGE DET FORANSTÅENDE ARBEJDE, HERTIL RÅDGIVE DIG BEDST MULIGT OG EFTERFØLGENDE FREMKOMME MED ET UFORPLIGTENDE TILBUD, RING PÅ 28 34 65 45 ELLER KONTAKT OS VIA VORES KONTAKT FORMULAR. HER

Møbelbørsen
Hos Møbelbørsen finder du mange forskellige slags nye kvalitetsmøbler. Vi opkøber – blandt andet – større partivarer, demomodeller, møbler fra auktioner, udgåede modeller og 2. sorteringsvarer. Yderligere har vi et særligt udvalg af møbler som du kan genbestille. Således er vores sortiment helt unikt.

PJC Systemudvikling
PJC er et lille konsulenthus med mange års erfaring med løsninger indenfor følgende områder:

– IBM iSeries (AS400) SMART, ERP
– Web løsninger, applikationer, online betaling
– Windows
– Infrastruktur

Klik HER og læs mere

Porsdal & Nielsen
Byggeri er en tillidssag
Økonomi, materialevalg, kvaliteter, myndighedsspørgsmål, tidsrammer er ofte spørgsmål vi møder i vores hverdag, og som vi gerne stiller vores egne erfaringer og ekspertise til rådighed for at besvare. Vi er til rådighed i hele byggefasen, fra idé til færdiggørelse af projektet.

Profil Reklamegaver
Vi tilbyder at være en komplet samarbejdspartner der udvikler og leverer skræddersyede løsninger, hvad enten det drejer sig om profilering af et budskab, bringe et produkt i fokus, branding af et logo, skabe synlighed eller identitet for vores kunder og deres markedsføring.

Vi har siden 2000 leveret promotion artikler til virksomheder og offentlige institutioner og har gennem alle årene opbygget en meget stor erfaring både omkring reklameartikler, firmagaver og profil beklædning med tryk på.
For at ”holde fingeren på pulsen” besøger vi hvert år adskillige danske og udenlandske messer og udstillinger.
Vi er medlem af såvel den danske brancheforening BFR (Brancheforening for Reklameartikler) og den europæiske branchesammenslutning PSI.

Klik HER og se mere på vores website

RD VVS, El & Kloak
er din samarbejdspartner inden for autoriseret håndværk
Vi er et autoriseret VVS og EL-installatør samt autoriseret kloakmester firma og har mange års erfaring inden for vores faggrupper.
Hos RD VVS, El & Kloak løser vi alle opgaver store som små og med faglig stolthed i højsædet.
Vi sætter en stor ære i at arbejdet leveres til rette tid, til aftalte pris og med kvaliteten i top.
Alle vore medarbejdere er veluddannede inden for VVS, EL og Kloak og får løbende opdaterede deres kompetencer og viden med kurser.
Vi møder alle vores kunder og opgaver med et smil, og kører ikke før opgaven er fuldført og kunden tilfreds.

RealMæglerne Frederikssund
Fundamentet for en god handel er tillid, seriøs rådgivning og indlevelse.
Hos RealMæglerne Staal & Nöhrlind ApS vil vi være “byens mest personlige ejendomsmægler”.
Det betyder for dig, at vi har en klar holdning til tingene, og vi sætter en ære i, at være ærlige og direkte over for dig som kunde. Vi har mange års erfaring med bolighandel i Frederikssund, Jægerspris og omegn. Det er denne erfaring der er med til, at sikre dig den bedste bolighandel.
Vi prioriterer fagligheden højt, og hos os får du altid en grundig og reel rådgivning fra start til slut i din bolighandel.
Så ring til os på 7199 3600 – eller endnu bedre – kig ind til en uforpligtende snak på Roskildevej 3A, 3600 Frederikssund.
Håber snart vi ses.

De bedste hilsner
RealMæglerne Staal & Nöhrlind, Frederikssund

Revisor Inge Rasmussen
Vores vigtigste mål er at tilbyde en service af høj kvalitet gennem vores medarbejdere, altid understreger effektiviteten og overstiger forventningerne hos vores kunder.

Desuden har vi respekterer individualitet af hver af vores kunder, der sigter efter personlig service, så deres erfaringer bliver unik og uforglemmelig.
Vi værdsætter den konstante søgen efter innovation og udvikling af vores virksomhed og team, altid bliver opdateret med den nyeste på markedet, så forenet af vores leverandører kan vi tilbyde en unik oplevelse for vores kunder.
Klik HER og læs mere

Rotpunkt Køkken – Hillerød
Et køkken handler ikke længere kun om at lave mad.

Det er blevet til så meget mere, og valgmulighederne er rige. Moderne køkkener indeholder for eksempel især det sociale perspektiv, hvor hele familien kan samles i ét rum. Både til at spise selve aftensmaden, men især også for at hygge og have kvalitetstid sammen. Derudover er mulighederne så omfattende, at der ikke findes én bestemt stil. Det er i høj grad også trenden for nutidens køkkener, og noget vi går højt op i. For os handler det om, at der også er et kvalitetskøkken til dig og din familie. Med andre ord behøver et nyt køkken ikke være en “one fits them all” løsning, men derimod en personaliseret løsning, som passer dig og din families behov, smag og ikke mindst stil.

Sillebroen Shopping
Vi har 75 butikker og 800 parkeringspladser med gratis parkering i 2 timer!

I Sillebroen er der altid gode tilbud: friske fødevarer, tasker, sko, den seneste tøjmode – vi har det hele. Du kan også nyde et lækkert måltid hos en af vores caféer og restauranter.
Vores unikke placering i centrum af Frederikssund gør det nemt at komme hertil med tog eller bus, da der er direkte adgang til centret fra Frederikssund Station, og vi har også masser af parkeringspladser til vores kunder i bil.

Se de mange tilbud HER

Skandi
Skandi er international producent og importør af non-food volumevarer såsom lightere, batterier og småelektronik. Vi har stor fokus på innovation og er konstant på udkig efter potentielle produkter til fordel for både kunder og forbrugere. Som både producent og importør er vi i stand til at sikre høj kvalitet til den bedste pris. Skandi opererer i mere end 20 lande med hovedkontor i Danmark.

Superbrugsen Jægerspris
Vi glæder os til at byde dig velkommen i din lokale SuperBrugsen i Jægerspris
Har du spørgsmål, kommentarer, ris eller ros så tag endelig fat i personalet i butikken.

Tandlægerne i Skibby er en tandklinik, der består af dygtige og erfarne tandlæger og tandplejere, der udfører alle former for tandbehandling.
Vi lægger vægt på grundig og smertefri tandbehandling. Derfor sker undersøgelse og behandling i et roligt tempo med god dialog. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring dit tandlægebesøg.

Klik HER for at besøge vores hjemmeside
http://www.tandlaegeniskibby.dk/

Volkswagen Frederikssund
Volkswagen Frederikssund er en del af CarHolding A/S, der har store bilhuse i Glostrup, Brøndby, Helsingør, Ringsted, Valby og Frederikssund. Vi sælger og servicerer Volkswagen til en lang række kunder på Sjælland. Vores beliggenhed på Holmensvej 10 i Frederikssund gør det nemt og enkelt at finde vej, når du skal se på ny bil eller til service.

Bilhus med entusiaster og specialister
Volkswagen Frederikssund er bemandet med dedikerede og begejstrerede bilentusiaster. Forretningen består af en salgsafdeling, et mekanisk værksted, et skadecenter og en administrationsafdeling.
I vores salgsafdeling er vi specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg, og får opfyldt præcis dine behov, når du skal vælge ny bil. Vores mekanikere bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt indsats på vores værksted, hvor de gør brug af moderne værktøj og teknologi. På den måde sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil, og når du benytter den i dagligdagen.

X3Mgolf levere udstyr i høj kvalitet til golfanlæg i Danmark.
Vil du høre mere om X3Mgolf, så kontakt os gerne: info@x3mgolf.dk eller på telefon: 7020 2207.
Eller klik ind på vores hjemmeside HER