Lokalregler

Regler og etiketteLokale reglerSikkerhed på banenHunde på banen

 

Lokalregler for Frederikssund Golfklub

Hvide markeringer:                  Out of bounds
Røde/Gule markeringer:       Strafområder
Blå markeringer:                       Areal under reparation
Grøn top:                                     Område med spilleforbud

  • Alle afstandsmarkeringer på fairway, behandles som ikke-flytbare forhindringer – lempelse uden straf efter Regel 16.1. Lempelse må ikke tages efter Regel 15.2.
  • De unge træer, forbundet til støttepæl eller identificeret med grønne bånd, er områder med spilleforbud. Hvis en spillers bold ligger hvor som helst på banen, undtagen i et strafområde, og den ligger på eller berører et sådant træ, eller et sådant træ er til gene for spillerens stance eller område for tilsigtede sving, skal spilleren tage lempelse efter Regel 16.1f.
  • Når en bold er out of bounds eller mistet, må spilleren med 2 strafslag efter Standard lokalregel E-5 (se opslag i klub/hjemmeside) droppe en bold indtil to køllelængder inde på hullets fairway, ikke nærmere hullet, end hvor bolden krydsede OB grænsen eller skønnes mistet. (“Fairway” er græs i det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, inkl. hullets tee-områder.)

Straf for overtrædelse af en lokalregel: Den generelle straf.

Midlertidig lokalregel:
Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, må spilleren tage lempelse uden straf én gang, ved at placere en bold i et lempelsesområde der:
har et referencepunkt ved boldens oprindelige sted, er på størrelse med et scorekort og i det generelle område, ikke nærmere hullet. Bolden må renses.

September 2022