Damedag

Damedag Åben Damedag Infofolder Indkaldelser Resultater – Bestyrelsen Vedtægter  – ReferaterGeneralforsamling – Billeder


Generelt

Golf kan spilles af alle, uanset alder og niveau. Golfspillet giver dig en enestående mulighed for selv at tilrettelægge, hvornår du ønsker at dyrke din sport. Du bestiller en tid på golfbanen, når kroppen, humøret og selvfølgelig også vejret inspirerer til en tur rundt i naturen. Golf giver dig social sundhed og mental trivsel. Et nyt år er begyndt, og det betyder nye beslutninger, nye muligheder og nye udfordringer. Meld dig til Damedag og få hele pakken, meget at vinde og intet at tabe.

Alle damer uanset handicap er velkomne til at deltage i turneringer og fællesspisning. Du skal være fyldt 19 år. Vi spiller om torsdagen, og forudsætningen for at være med er, at du melder dig ind i Damedag via GolfBox under Klubturneringer. Husk at kontrollere, at mailadresse og evt. tlf.nr. er korrekte i GolfBox. Du kan tilmelde dig og starte på et hvilket som helst tidspunkt i sæsonen.

Kontingent
Kontingentet for 2022 er kr. 300,00, der dækker deltagelse i den løbende Damedagsturnering, ligesom kontingentet dækker månedsturneringer på hjemmebane. Deltagelse i ”Drømmerunden” koster kr. 50,00. Deltagelse i hulspil koster kr. 25,00. Deltagelse i Damedag plus Drømmerunde plus hulspil udgør i alt kr. 375,00. Betaling skal ske ved bankoverførsel på nettet til Danske Bank, reg.nr. 1551, kontonr. 4042963100Husk at anføre navn og medlemsnr.

Hvis du er ny i Damedagen, vil vi gøre vort bedste for, at du føler dig hjemme. Kom og vær med. Der vil være rig mulighed for at lære nye spillere at kende. Mangler du en at spille med, så ring til en af os. Markør for en damedagsspiller skal så vidt muligt være damedagsspiller.

Aktiviteter i 2022
Udover den løbende turnering vil vi afholde månedsturneringer over 13 huller med start kl. 15. Månedsturneringen den 2. september og Afslutningsturneringen den 30. september starter kl. 14. Månedsturneringerne vil blive afviklet under forskellige spilleformer og afsluttes med fælles spisning og uddeling af præmier. Månedsturneringerne tæller ikke i den løbende damedagsturnering. Vi afholder Åben Damedag den 9. juni, hvor vi glæder os til også at byde gæster fra andre klubber velkommen. Den sidste torsdag i måneden er der konkurrence.

Løbende turnering
Damedagen er opdelt i 4 lige store rækker. Man spiller i samme række gennem hele sæsonen, uanset om handicappet ændrer sig undervejs. Den løbende turnering spilles over 18 huller og er en tællende turnering. De 8 bedste runder tæller ved sæsonafslutning. Ved pointlighed er det højeste enkeltdagsscore, der er afgørende, herefter er det laveste handicap ved sæsonstart, der afgør, hvem der er vinderen i hver række.

Drømmerunden
Man får på forhånd tildelt en ”dårlig” score på alle huller. Dvs. dobbelt boogie på alle huller (par+2+2). Ved lighed med antal brugte slag i Drømmerunden er det spilleren med det højeste handicap ved sæsonstart, der er vinderen, da det er sværere for en spiller med højere handicap at bruge færrest slag.

Hulspil
Som noget nyt tilbyder Damedag i år hulspilsturnering sideløbende med Stablefordturneringen. Der er kun 2 spillere i bolden, hvis man spiller hulspil. Læs nærmere om hulspilsturneringen og reglerne herfor på særskilt opslag på Damedagens tavle i klubben.

Vi holder Infomøde torsdag den 10. marts 2022, kl. 19.00 i Golfklubbens restaurant. Bindende tilmelding i Golfbox.

Vi håber, at rigtig mange af damerne i Frederikssund Golfklub har lyst til at være med i Damedagen i 2022. Ønsker du yderligere oplysninger, så kontakt en af os. Du finder os under Damedagsbestyrelsen på hjemmesiden.

Mie, Inger Margrethe, Annette, Merete, Susanne og Eva