Page 21

Klubblad Nr. 4

21 Klub Albatros Vi har nu afsluttet sæsonen med Klub Albatros, det har været en forrygende sæson. Der har været et stort fremmøde, hver torsdag! Det er nu blevet en stabil fasttømret gruppe, og der kommer stadig nye spillere til. Vi har valgt, at dele træningen op i to grupper, hvilket har fungeret godt, og Karina er en mester til at motivere og instruere spillerene. Som noget nyt, har vi i år haft en løbende turnering, som har bestået af turneringer på Nordbanen og skills konkurrencer. Der blev spillet i to rækker, og ved afslutningen kunne vi fejre de to vindere med pokal og diplom. Vinder i række 1 blev Lars Kristensen, Og vinder i række 2 blev Carsten Bejder. I år har vi også været på tur til Linnebjerg Golfcenter (Pyrus), det var en stor succes, vi spillede 9 huller, og så var der dækket op til grill frokost, og Pyrus hyggede om os, mens vi spiste. Fredag den 30.10.15. var 4 spillere med til et ” mini special olympic” i Helsingør. Der var skills konkurrence, og der blev spillet 9 huller på par 3 banen. Carsten Hansen tog en samlet 1. plads tillykke med det. Igen i år har vi modtaget meget udstyr fra klubbens medlemmer, til stor glæde for Albatros's medlemmer, en stor tak til alle, også en stor tak til Dorthe og Ebbe for alle boldene vi har fået. De bedste ønsker om en glædelig jul samt et godt nytår. Connie Hjelm Torben Schütt Preben Rasmussen Ulla Hjort