Elitetrup

Elitetruppen i Frederikssund Golfklub

Elitetruppen i Frederikssund GK består af cirka 25 spillere, dette dækker to hold i herrerækken ( 3.Div og 5.Div) og et hold i Dame kvalifikationsrækken.

Truppens Hcp spænder fra 8 og til +0,6 hos herrerne og damerne’ hcp ligger en anelse højere fra 5,8 og op til omkring 13.

Vi er en godt blandet trup med hensyn til alder, hvor vores yngste stadig er U18 og vores ældste kunne spille med i senior rækkerne, men dette gør at træningen på kryds af aldre sikker et godt socialt miljø både i truppen, men også ud i klubben hvor man især mærker det under klubturneringer.

Vores elite har fælles træning en gang om ugen, hvor vi træner alle øvelser enten som en samlet trup eller blandet op i grupper, så der er ingen opdeling i hold eller hcp når vi træner.

Vores trup skal i år indgå i et tættere samarbejde med vores junior afd. så vi kan favne de juniorer som er på trappen til at blive U18 og som besidder et talent inden for golf. På den måde håber vi at kunne beholde interessen hos vores ældre juniorer og få dem sluset ind i truppen, så vi på den måde også i fremtiden, vil have en god, stabil og social elitetrup.

Elitetruppen er ikke en lukket trup, det vil sige at der er altid mulighed for at nye talenter eller spillere som kan bidrage både socialt og sportsligt, kan blive en del af truppen.

Hvis du besidder en af ovenstående og der endnu ikke er en fra elitetruppen eller sportsudvalget, er du velkommen til at tage en snak med vores træner eller en fra sportsudvalget.