Rødvinsklub

Det kan være, at der er nogle, som har set eller hørt noget om en rødvinsmatch i vores herlige klub. De har måske endda tænkt, at det lød hyggeligt, men at det nok var for en lille indspist skare, som mange af de andre ”private” turneringer er det. Men nej. Sådan er det ikke.

Rødvinsmatchen er for alle uanset alder, køn og handicap.
Vi taler her om en match, som i sin grundide er med til at stimulere kammeratskab og sammenhold i vores klub. Altså en rigtig social event. Ingen udelukkes fra at deltage.
Og hvad er det så, man nu kan være med til, hvis man vil?
Jo, man mødes senest kl. 08.45 onsdag morgen. Vi spiller hver onsdag hele året rundt, dog ikke hvis vejret eller andre forhold forhindrer spil på banen, så vil vi orientere jer, såfremt vi får overladt jeres mailadresse.
Man skal ikke melde sig i forvejen, men bare møde op, hvis man har lyst.
Jamen skal man ikke bestille tid på GolfBox? Nej, det er der taget vare på.

Når man møder op slipper man 20 kroner og skriver sig på startlisten.
Når klokken er 08:50 trækker de meget flinke officials, der styrer arrangementet lod om, hvem der skal spille med hvem. Og det er jo hele ideen i matchen. Man kan komme til at spille med mennesker, man måske ikke kender, eller som man af og til har set i klubben og gerne ville prøve at spille med, men aldrig rigtigt har fået taget sig sammen til. De er sikkert lige så søde og hyggelige, som dem man normalt spiller med, men lidt variation er da herlig af og til.

Vi spiller stableford med personligt handicap. Vi slår normalt ud i firebolde. Spillerne inddeles i handicapgrupper med fire i hver på tværs af alle holdene, og for hver af disse små ”handicapgrupper” er der en flaske god rødvin til vinderen. Man spiller altså ikke nødvendigvis mod dem man går med, men mod de fra samme handicapgruppe i de andre firebolde.

Rødvinen overrækkes under passende applaus efter matchen under en lille hyggestund i restauranten. I forbindelse med jul/nytår afholder vi en form for sæsonafslutning for dem som vil være med, med fælles spisning, hygge, sang og musik, klappepræmier, auktion over donerede effekter og puttingkonkurrence eller hvad vi nu finder på. Så hvis du har lyst, så mød op og vær med, alle medlemmer af golfklubben kan være med.