Nyheder

I 2023 stiller vores elite med to herrehold + to damehold og efter en helt igennem okay sæson håber vi i år at kunne gøre det endnu bedre og med den forbedring der har været i gennem sidste sæson, håber vi i år at kunne rykke op med to af vores hold eller slutte i den bedre halvdel.

Eliten får i år et tættere samarbejde med vores talentfulde juniorer, Niels Erlandsen bliver bindeled ned til vores junior afd og kan fortælle os om hvad der sker og så er planen at vi skal favne de ældre juniorer og langsomt få dem ind i vores elitetrup, på den måde satser vi på at beholde interessen for golf hos vores juniorer og samtidig sikrer vi en fremtidig trup til vores elite afd.

Der er allerede kommet en masse gode ideer fra vores nye træner Brian og det er alle nogen som vi vil arbejde videre med, helt præcist hvad det er vil i få mere info om senere når alt er faldet på plads og træningen er kommet i gang.

Så håber vi i år at kunne afholde et par åbne træninger med vores elitespillere som ” undervisere”, kort og godt går det ud på at vores spillere viser hvilke øvelser, som de går og arbejder med og samtidig komme med info om deres måde at tackle golfen/træningen på.

Og vi satser også på at holde et par sessioner med vores regions golfere, men alt dette er skrevet under Covid-19 restriktioner og ingen ved hvordan tingene vil udvikle sig, vi håber at vi igen vil få normale tilstande så vi kan gennemføre ovenstående.

Vores udvalg er blevet udvidet med tre ekstra hen over vinteren, dette er blandt andet med en junior repræsentant og så har vi også fået vores træner og dameholdet’s kaptajn med ind.

Vi håber på en træningsopstart i starten af April og med træning hver mandag fra 17-20.

Dette var lidt vinter nyheder fra eliten, vi krydser fingre for at vi får en helt normal sæson uden nogen restriktioner, så vi kan få alle vores ideer i spil.

God sæson til alle.