Sponsorer

Om Adelsteen Fugeteknik

Adelsteen Fugeteknik ApS er en fugevirksomhed med mange års erfaring. Der findes fuger over alt i dit hus og derfor er det også vigtigt, at de bliver lavet pænt og fremstår ordentlige. Vi løser fugeopgaver både inde og ude – i vådrum, ved vinduer og døre, på gulve og tagdækninger, ved altaner, bassiner eller facader.

Vi arbejder udelukkende med anerkendte og gennemtestede materialer og metoder, når vi løser opgaver for vores kunder. Det gør vi, da høj kvalitet er en kerneværdi for os. Vi vægter service højt og bestræber os på at have en så tæt dialog med vores kunder som muligt.

Fugearbejde er i dag et højt specialiseret fagområde, som stiller betydelige krav til viden om byggeteknik, materialer, miljø og kvalitetssikring.

Fugning er det sidste touch og modvirker snavs og fugt uønskede steder. Det er ligeledes en æstetisk finish, der fuldender projektet. 

​Fugning kan være med til at hindre kulde og ikke mindst fugt i at trænge ind i din bolig, og dermed medvirkende til et godt indeklima.

​Har du brug for hjælp og rådgivning i forhold til fugning, er vi altid klar med professionel vejledning og vi kommer gerne forbi for at udarbejde et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Andersen Biler – Her tilbyder vi altid en bred vifte af attraktive bilmærker, der dækker mange forskellige behov. klik på linket her under og læs lidt om, hvad vores forskellige brands har at byde på.
Klik HER

Apon Service – Rengøring og vinduespolering – med kvalitet
Kontakt APON Service for et tilbud på telefon 2871 3545

Bautahøj – Omgivet af natur
Vi inviterer jer til at boltre jer i vores 90.000 m2 park, på vores egen strand, sætte jer foran pejsen, tage en svømmetur i poolen eller træne i fitnessrummet. Endelig tilbyder Bautahøj gastronomi på højt niveau. Alt sammen kun 45 min. fra København.

Vi sidder altid klar til at svare jeres henvendelse på telefon 47 53 00 07, eller på mail reception@bautahoj.dk.

BB Fugeentreprise ApS et naturligt valg, når kvalitetsarbejde skal udføres og aftaler overholdes.

BB Fugeentreprise ApS har siden 1984 udført fugearbejde og har konstant fulgt med i udviklingen af nye produkter og arbejdsmetoder blandt andet gennem vort medlemskab af fugebranchens Samarbejds- og Oplysningsråd FSO.

BB Fugeentreprise ApS udfører selvstændige fugeentrepriser såvel som underentrepriser – ingen opgaver er for store, ej heller for små.

Vor høje kvalitet gør, at vi er en fast samarbejdspartner for mange entreprenører og private bygherrer.

BB Fugeentreprise ApS er tilknyttet FSO garantiordning.

Bjergmark
Det er vores mål at yde en kvalificeret rådgivning og vejledning til alle vore kunder, der dels består af håndværkere og dels af private kunder.
Varesortimentet er alt indenfor byggematerialer, værktøj, byggemarkedsartikler samt haveartikler.

Klik HER og se hvad Bjergmark XL-Byg kan hjælpe dig med.

Byens Låseservice Aps leverer totalløsninger i hel Nord- og Vestsjælland/Odsherred.
Byens Låseservice ApS har eksisteret siden 1986 og drives af Carsten Thorsen. Vi har 7 ansatte, vores låsesmede er veluddannede og vi har fokus på kvalitet og forsøger på bedste vis at leve op til kundernes krav og forventninger.
Vi tilbyder alle former for låsearbejde, og vi arbejder for både privatpersoner kommuner og erhverv i hele Nord- og Vestsjælland/Odsherred.

Carlo Christiansens Eftf.
D. 1. april 2007 overtog jeg, den ca. 50 år gamle og hyggelige forretning, Carlo Christiansen Guld, Sølv & Ure.
Jeg nyder min travle hverdag sammen med mine ”gamle kolleger”, og ikke ansatte, gamle fordi de fleste har været i forretningen længere end Jeg og kolleger fordi de var ansat sammen med mig i forretningen da jeg efter længere tids planlægning og forhandlinger med den tidligere ejer Børge Bro Christiansen og hans hustru Sanna valgte, at købe forretningen.
​Jeg er selv udlært i denne hyggelige forretning, hvor jeg efter endt læretid valgte at afprøve mine evner i en anden smykke og ur forretning. Efter at have været væk i et par år vendte jeg tilbage og er som skrevet står endt med at være indehaver. En drøm gik i opfyldelse.

quoteJeg er stolt af, at kunne videreføre butikkens mange årige tradition for omhyggelig kundepleje og ekspertise.​

De venligste hilsner
Charlotte Linde Bentzen

 

Carlsberg
I Restaurant Egelunden serveres der selvfølgelig Carlsberg

CMC Service
Autoreparation med kvalitet

Dansk Revision Frederikssund
Kom i trygge hænder hos et af Danmarks bedste revisionsselskaber.

Klik HER og se hvad Dansk Revision kan hjælpe netop dig med.

Estrids Pleje er Danmarks ældste privatdrevne plejevirksomhed, der har eksisteret igennem to generationer, og hvor nu tredje generation deltager aktivt i virksomheden.

Vi tilbyder personlig pleje i døgnets 24 timer samt praktisk hjælp i følgende kommuner: 

  

Du kan frit vælge os som din faste private hjemmepleje gratis i det omfang, du er visiteret til af kommunen. 

Vi bestræber os på altid at yde vores bedste, og tilbyde den bedste pleje til vores borgere. Derfor har vi nogle helt klare målsætninger, som vi arbejder ud fra i det daglige til fordel for dig som borger i Estrids Pleje.

Estrids Pleje er medlem af Dansk Industri, samt medlem af Dansk Sundhed & Velfærd. Estrids Pleje har overenskomst med FOA.

Siden 2007 har Fru Bonde leveret mad til firmaer, private, festivaler, større koncerter og kommunale afdelinger og institutioner.
Vores primære kunder er virksomheder samt private arrangementer.

Dagligt kører vores egne chauffører rundt i i hele Storkøbenhavn med firmafrokost til større og mindre virksomheder, Det kan være fra det mindre firma på 10 personer, til dem hvor de er over 100 faste spisende gæster.

Ingen opgave er for stor, vi har en stab af medarbejdere som er fagligt uddannet.

Vi klarer maden til alle slags begivenheder. Alt fra kantineservice, frokostleverandør, firmafest til bryllup,reception, fødselsdag, barnedåb, byfest eller halfester, konferencer, DHL stafet, julefrokoster og nytårsaftens menu.

Vore medarbejdere er alle veluddannede indenfor deres speciale.

Vi er ved telefonen fra kl. 7.00-14.30 alle hverdage, og kan ellers kontaktes med ønsker og forespørgsler på vores mail, så vil vi ringe tilbage med vores ideer og muligheder

Ring på: 47 31 10 10 – eller mail: mad@frubonde.dk så finder vi sammen en god løsning.

Gerlev Kro
Værelser
Ønsker man at overnatte har vi 20 nydelige dobbeltværelser, alle med eget bad, toilet, internet adgang og kabel-TV.
Pris pr. overnatning inkl. morgenmad:
Enkeltværelse 550kr.
Dobbeltværelse 800kr.
Opredning 210kr.
Samtidig skal det bemærkes at der 4 særligt handicapvenlige værelser.

Ring +45 47 52 21 74 eller bestil på mail

 

Forsikringer med overskudsdeling

Det er vigtigt at have en forsikring, hvis der sker en skade. Det kan fx være, hvis dit hus eller din lejlighed brænder eller får store skader i en storm. Så sørger forsikringen for, at du bliver genhuset, indtil dit hjem er klar igen.

Forsikringer i orden
Det er vigtigt, at dine forsikringer er i orden, hvis du får en skade. Der findes forskellige skadestyper, som du eller dine nærmeste kan pådrage sig, og der er derfor flere faktorer, der spiller ind, når du skal vælge og sammensætte dine forsikringer.

Mere end blot forsikringer
Hos GF Forsikring hjælper vi dig med mere end blot forsikringer. Vi hjælper dig både førunder og efter en skade. På siden her besvarer vi ofte stillede spørgsmål om forsikringer, så du har de bedste forudsætninger for at få det mest optimale ud af dine forsikringer.

En ofte overset dækning er ansvarsforsikringen, som er en del af hus- og indboforsikringen. Den dækker, hvis du gør skade på andre eller andres ting og bliver gjort erstatningsansvarlig. Det kan fx være, hvis du kører en fodgænger ned på din cykel, eller hvis naboen glider på dit fortov, fordi du ikke har ryddet sne. Din ulykkesforsikring er også vigtig, hvis du fx bliver kørt ned eller falder ned ad en stige. Forsikringen dækker fx, hvis du kommer ud for en ulykke og ødelægger dine tænder.

Gidex har i år 41 år´s jubilæum, som Danmarks førende virksomhed indenfor energibesparende klima- & varmepumpeanlæg.

Meget er sket, siden Gunnar Knudsen i 1976 grundlagde familiekoncernen og til i dag, hvor virksomheden, med sine 45 ansatte i 2 forskellige afdelinger på henholdsvis Sjælland og i Jylland, må regnes som den absolut førende serviceorganisation indeholdende alt indenfor vejledning i besparelser, salg, levering, montering, og servicering af miljørigtige kvalitetsprodukter.

Når vi har valgt kun at handle medTOSHIBA, er det for at sikre vore kunder, at vi til stadighed besidder den højst mulige viden om TOSHIBAs produkter. Vejen til Gidex´s succes bygger på enkle nøgleord: Aldrig at gå på kompromis med hverken kvaliteten af produkterne eller med servicen til kunden. Kunden skal have mere end han eller hun forventer og vi ved, at kvalitet og servicegrad er afgørende for vores succes.

Hos Gidex ønsker vi at leve op til det flotte renommé, vi har haft igennem 39 år, hvilket vi også ser som selve byggestenen for fremtiden.

Kvaliteten af Gidex varmepumper er garanteret af TOSHIBA´s nyeste teknologi, der gang på gang adskiller sig væsentligt fra traditionelle anlæg på markedet, dels ved deres konstante nyudvikling for opnåelse af højere energibesparelser og dels ved at kunne tilbyde markedets laveste lydniveau.

Handelsbanken
Klik HER og se hvad Handelsbanken kan hjælpe netop dig med.

Home Frederikssund
Home Frederikssund er en ejendomsmægler med fokus på kvalitet og ordentlighed. Vores ejendomsmæglere har et stærkt fagligt fundament, og du vil opleve os som meget engagerede og professionelle i alle bolighandlens faser. Vi elsker at sælge boliger, og vi brænder for at tilfredsstille vores kunder. Vi behandler hvert et boligsalg og boligkøb, som var det vores eget.

Hos home Frederikssund har vi mange år på bagen, når det gælder bolighandel. Det har givet os mange gode erfaringer og gjort os til stærke forhandlere. Hver eneste ejendomsmægler i forretningen lægger meget vægt på at finde den helt rigtige pris på enhver type bolig.

Eksperter i fodindlæg

Et individuelt fremstillet fodindlæg kan afhjælpe smerter i kroppen, for ofte kan smerter i knæ, hofter og ryg stamme fra problemer i dine fødder. Det primære formål med et individuelt fremstillet fodindlæg er, at forbedre din gang, så du kan bevæge dig uden smerte.

Hos INDLÆGSEXPERTEN har vi den ekspertise i fodindlæg der skal til, for at hjælpe dig med netop dine udfordringer. Vi fremstiller fodindlæg, som giver dine fødder den nødvendige støtte og aflastning, så det igen bliver sjovt og behageligt at bevæge sig. Vi guider dig igennem processen fra start til færdigt produkt, så du trygt og tilfreds kan bruge dine nye fodindlæg i en aktiv hverdag.

Et specialfremstillet fodindlæg fra INDLÆGSEXPERTEN kan hjælpe dig med store eller små problemer, som du har med dine fødder. Vi er eksperter i at lytte til netop dine behov og laver en skræddersyet løsning, som gør din hverdag lettere.

VORES FORMÅL

At bringe troværdigheden tilbage i håndværkerbranchen.

Efter flere år i branchen, ses det på tværs af faggrupper, at flere virksomheder ikke leverer det, som vi mener er god service og kvalitet. KB Installation blev skabt med det formål at levere en service og kvalitet ud over det normale.

Respekt for fremtiden, troværdighed & ansvarlighed

  • Vi er fokuseret på opgaven – og dens planlægning, økonomi og kvalitet
  • Vi har overblik – og har opmærksomheden på detaljen
  • Vi kommunikerer åbent, ærligt og konstruktivt
  • Vi er professionelle – og gør hvad vi siger
  • Vi er handlekraftige – og altid til at stole på
  • Vi agerer og reagerer i henhold til vores værdier
  • Vi sikrer energivenlige løsning

KIA Biler
7 års garanti
Som det eneste bilmærke i EU giver KIA nu hele 7 års garanti på ALLE KIA biler, der sælges og indregistreres efter den 1. januar 2010.
Denne enestående 7 års fabriksgaranti er ”second to none”, og dækker med visse undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km, og heraf endda de første 3 år UDEN kilometerbegrænsning. Hertil kommer en garanti på 7 ~ 12 år mod gennemtæring afhængigt af model. INGEN andre bilproducenter end KIA, har så megen tro og tillid til sine produkter, at vi tør give denne enestående garanti. Klik på linket nedenfor, for at se de specifikke garantier og undtagelser.

LokalAvisen
Her finder du dine lokale nyheder

Vi er mere end 200 ildsjæle med ét formål: at gøre det nemt for dig at få alt til virksomheden samme sted.
Vores medarbejdere arbejder hårdt hver dag på at sikre, at du får en god oplevelse, når du handler hos os.

Alt til virksomheden
Du kan købe alle produkter i vores sortiment på lomax.dk – når du har tid – på markedets vel nok nemmeste hjemmeside.
Over 90.000 erhvervskunder handler hos os hvert år, og vi ekspederer over 600.000 ordrer årligt. Vi har stort fokus på at sikre en effektiv og smidig logistikløsning, så vores kunder oplever dag til dag-levering på størstedelen af vores sortiment.

mbc-tegnestue v/Michael Bo Christoffersen

MENY er der for dig, når du vil lave bouillabaisse fra bunden. Og når du bare vil have en færdigstegt rødspætte. Eller når du skal have gæster og foretrækker at lade os stå for maden. Vi har kort sagt lavet den slags butik, vi selv gerne vil handle i. Hvor der er lidt mere overskud. Lige fra udvalget af økologi over smagninger til den måde vi glæder os til at give dig gode råd, når du kommer i butikken.

Møbelbørsen
Hos Møbelbørsen finder du mange forskellige slags nye kvalitetsmøbler. Vi opkøber – blandt andet – større partivarer, demomodeller, møbler fra auktioner, udgåede modeller og 2. sorteringsvarer. Yderligere har vi et særligt udvalg af møbler som du kan genbestille. Således er vores sortiment helt unikt.

Tagrenovering, tagdækning og nyt tag af tagpap og vi ligger også sedum på taget

Tagfirma med stor ekspertise

Mangler du et stabilt og dygtigt tagfirma? Hos Nordsjællands Tagdækning ApS beskæftiger vi os med alt inden for tagdækning. Det kan f.eks. være et helt nyt tag, en komplet tagrenovering eller en anden form for tagdækning.

​Vi holder dagligt til i Frederikssund, men vi kører også tit til Hillerød og Roskilde for at hjælpe med tagdækning. Vores kunder er både private og inden for erhverv.

Porsdal & Nielsen
Byggeri er en tillidssag
Økonomi, materialevalg, kvaliteter, myndighedsspørgsmål, tidsrammer er ofte spørgsmål vi møder i vores hverdag, og som vi gerne stiller vores egne erfaringer og ekspertise til rådighed for at besvare. Vi er til rådighed i hele byggefasen, fra idé til færdiggørelse af projektet.

Profil Reklamegaver
Vi tilbyder at være en komplet samarbejdspartner der udvikler og leverer skræddersyede løsninger, hvad enten det drejer sig om profilering af et budskab, bringe et produkt i fokus, branding af et logo, skabe synlighed eller identitet for vores kunder og deres markedsføring.

Vi har siden 2000 leveret promotion artikler til virksomheder og offentlige institutioner og har gennem alle årene opbygget en meget stor erfaring både omkring reklameartikler, firmagaver og profil beklædning med tryk på.
For at ”holde fingeren på pulsen” besøger vi hvert år adskillige danske og udenlandske messer og udstillinger.
Vi er medlem af såvel den danske brancheforening BFR (Brancheforening for Reklameartikler) og den europæiske branchesammenslutning PSI.

Klik HER og se mere på vores website

RD VVS, El & Kloak
er din samarbejdspartner inden for autoriseret håndværk
Vi er et autoriseret VVS og EL-installatør samt autoriseret kloakmester firma og har mange års erfaring inden for vores faggrupper.
Hos RD VVS, El & Kloak løser vi alle opgaver store som små og med faglig stolthed i højsædet.
Vi sætter en stor ære i at arbejdet leveres til rette tid, til aftalte pris og med kvaliteten i top.
Alle vore medarbejdere er veluddannede inden for VVS, EL og Kloak og får løbende opdaterede deres kompetencer og viden med kurser.
Vi møder alle vores kunder og opgaver med et smil, og kører ikke før opgaven er fuldført og kunden tilfreds.

Revisor Inge Rasmussen
Vores vigtigste mål er at tilbyde en service af høj kvalitet gennem vores medarbejdere, altid understreger effektiviteten og overstiger forventningerne hos vores kunder.

Desuden har vi respekterer individualitet af hver af vores kunder, der sigter efter personlig service, så deres erfaringer bliver unik og uforglemmelig.
Vi værdsætter den konstante søgen efter innovation og udvikling af vores virksomhed og team, altid bliver opdateret med den nyeste på markedet, så forenet af vores leverandører kan vi tilbyde en unik oplevelse for vores kunder.
Klik HER og læs mere

Sillebroen Shopping
Vi har 75 butikker og 800 parkeringspladser med gratis parkering i 2 timer!

I Sillebroen er der altid gode tilbud: friske fødevarer, tasker, sko, den seneste tøjmode – vi har det hele. Du kan også nyde et lækkert måltid hos en af vores caféer og restauranter.
Vores unikke placering i centrum af Frederikssund gør det nemt at komme hertil med tog eller bus, da der er direkte adgang til centret fra Frederikssund Station, og vi har også masser af parkeringspladser til vores kunder i bil.

Se de mange tilbud HER

Superbrugsen Jægerspris
Vi glæder os til at byde dig velkommen i din lokale SuperBrugsen i Jægerspris
Har du spørgsmål, kommentarer, ris eller ros så tag endelig fat i personalet i butikken.

Tandlægerne i Skibby er en tandklinik, der består af dygtige og erfarne tandlæger og tandplejere, der udfører alle former for tandbehandling.
Vi lægger vægt på grundig og smertefri tandbehandling. Derfor sker undersøgelse og behandling i et roligt tempo med god dialog. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring dit tandlægebesøg.

Klik HER for at besøge vores hjemmeside
http://www.tandlaegeniskibby.dk/

Volkswagen Frederikssund
Volkswagen Frederikssund er en del af CarHolding A/S, der har store bilhuse i Glostrup, Brøndby, Helsingør, Ringsted, Valby og Frederikssund. Vi sælger og servicerer Volkswagen til en lang række kunder på Sjælland. Vores beliggenhed på Holmensvej 10 i Frederikssund gør det nemt og enkelt at finde vej, når du skal se på ny bil eller til service.

Bilhus med entusiaster og specialister
Volkswagen Frederikssund er bemandet med dedikerede og begejstrerede bilentusiaster. Forretningen består af en salgsafdeling, et mekanisk værksted, et skadecenter og en administrationsafdeling.
I vores salgsafdeling er vi specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg, og får opfyldt præcis dine behov, når du skal vælge ny bil. Vores mekanikere bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt indsats på vores værksted, hvor de gør brug af moderne værktøj og teknologi. På den måde sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil, og når du benytter den i dagligdagen.

X3Mgolf levere udstyr i høj kvalitet til golfanlæg i Danmark.
Vil du høre mere om X3Mgolf, så kontakt os gerne: info@x3mgolf.dk eller på telefon: 7020 2207.
Eller klik ind på vores hjemmeside HER