Sponsorer

Andersen Biler – Her tilbyder vi altid en bred vifte af attraktive bilmærker, der dækker mange forskellige behov. klik på linket her under og læs lidt om, hvad vores forskellige brands har at byde på.
Klik HER

Apon Service – Rengøring og vinduespolering – med kvalitet
Kontakt APON Service for et tilbud på telefon 2871 3545

Automobilforretningen Nordsjælland
Nye biler fra Peugeot køber du selvfølgelig hos

Automobilforretningen Nordsjælland A/S
Klik HER for at se det sidste nye

Bautahøj – Omgivet af natur
Vi inviterer jer til at boltre jer i vores 90.000 m2 park, på vores egen strand, sætte jer foran pejsen, tage en svømmetur i poolen eller træne i fitnessrummet. Endelig tilbyder Bautahøj gastronomi på højt niveau. Alt sammen kun 45 min. fra København.

Vi sidder altid klar til at svare jeres henvendelse på telefon 47 53 00 07, eller på mail reception@bautahoj.dk.

Bjergmark
Det er vores mål at yde en kvalificeret rådgivning og vejledning til alle vore kunder, der dels består af håndværkere og dels af private kunder.
Varesortimentet er alt indenfor byggematerialer, værktøj, byggemarkedsartikler samt haveartikler.

Klik HER og se hvad Bjergmark XL-Byg kan hjælpe dig med.

Byens Låseservice Aps leverer totalløsninger i hel Nord- og Vestsjælland/Odsherred.
Byens Låseservice ApS har eksisteret siden 1986 og drives af Carsten Thorsen. Vi har 7 ansatte, vores låsesmede er veluddannede og vi har fokus på kvalitet og forsøger på bedste vis at leve op til kundernes krav og forventninger.
Vi tilbyder alle former for låsearbejde, og vi arbejder for både privatpersoner kommuner og erhverv i hele Nord- og Vestsjælland/Odsherred.

Carlo Christiansens Eftf.
D. 1. april 2007 overtog jeg, den ca. 50 år gamle og hyggelige forretning, Carlo Christiansen Guld, Sølv & Ure.
Jeg nyder min travle hverdag sammen med mine ”gamle kolleger”, og ikke ansatte, gamle fordi de fleste har været i forretningen længere end Jeg og kolleger fordi de var ansat sammen med mig i forretningen da jeg efter længere tids planlægning og forhandlinger med den tidligere ejer Børge Bro Christiansen og hans hustru Sanna valgte, at købe forretningen.
​Jeg er selv udlært i denne hyggelige forretning, hvor jeg efter endt læretid valgte at afprøve mine evner i en anden smykke og ur forretning. Efter at have været væk i et par år vendte jeg tilbage og er som skrevet står endt med at være indehaver. En drøm gik i opfyldelse.

quoteJeg er stolt af, at kunne videreføre butikkens mange årige tradition for omhyggelig kundepleje og ekspertise.​

De venligste hilsner
Charlotte Linde Bentzen

 

Carlsberg
I Restaurant Egelunden serveres der selvfølgelig Carlsberg

CMC Service
Autoreparation med kvalitet

Dansk Revision Frederikssund
Kom i trygge hænder hos et af Danmarks bedste revisionsselskaber.

Klik HER og se hvad Dansk Revision kan hjælpe netop dig med.

Fri BikeShop – NØRDER I CYKLER OG MTB I FREDERIKSSUND
Dybt i vores DNA ligger cykler. På gågaden i Frederikssund har Fri BikeShop siden 1986 fungeret som byens førende cykelhandler. Vi rådgiver og vejleder vores kunder om alt inden for cykler og udstyr.
Som i alle Fri BikeShop butikker, er der mulighed for rentefri del-betaling og vores garantier og bytteordning gælder i alle kædens butikker.
Vi har et stort udvalg i cykler, det nødvendige tilbehør og du kan endda leje en cykel, hvis dine gæster vil med på en frisk tur ved Roskilde Fjord.
Kom til os og få kyndig vejledning – vi låner dig endda en cykel, hvis du skal have din egen til reparation.
Vi er selvfølgelig også gode til rådgivning om MTB. Disse erfaringer kommer bl.a. fra kørsel i den nærliggende skov ”Færgelunden”, som byder på mange højdemeter og tekniske udfordringer.
Alle ansatte i butikken, cykler i deres fritid og deltager i diverse motionscykelløb.
Kom ind og få en prøvetur på lige netop den cykel du kunne tænke dig!

Gerlev Kro
Værelser
Ønsker man at overnatte har vi 20 nydelige dobbeltværelser, alle med eget bad, toilet, internet adgang og kabel-TV.
Pris pr. overnatning inkl. morgenmad:
Enkeltværelse 550kr.
Dobbeltværelse 800kr.
Opredning 210kr.
Samtidig skal det bemærkes at der 4 særligt handicapvenlige værelser.

Ring +45 47 52 21 74 eller bestil på mail

 

Handelsbanken
Klik HER og se hvad Handelsbanken kan hjælpe netop dig med.

Home Frederikssund
Home Frederikssund er en ejendomsmægler med fokus på kvalitet og ordentlighed. Vores ejendomsmæglere har et stærkt fagligt fundament, og du vil opleve os som meget engagerede og professionelle i alle bolighandlens faser. Vi elsker at sælge boliger, og vi brænder for at tilfredsstille vores kunder. Vi behandler hvert et boligsalg og boligkøb, som var det vores eget.

Hos home Frederikssund har vi mange år på bagen, når det gælder bolighandel. Det har givet os mange gode erfaringer og gjort os til stærke forhandlere. Hver eneste ejendomsmægler i forretningen lægger meget vægt på at finde den helt rigtige pris på enhver type bolig.

Jyske Bank
Klik HER og se hvad Jyske Bank kan hjælpe netop dig med.

KIA Biler
7 års garanti
Som det eneste bilmærke i EU giver KIA nu hele 7 års garanti på ALLE KIA biler, der sælges og indregistreres efter den 1. januar 2010.
Denne enestående 7 års fabriksgaranti er ”second to none”, og dækker med visse undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km, og heraf endda de første 3 år UDEN kilometerbegrænsning. Hertil kommer en garanti på 7 ~ 12 år mod gennemtæring afhængigt af model. INGEN andre bilproducenter end KIA, har så megen tro og tillid til sine produkter, at vi tør give denne enestående garanti. Klik på linket nedenfor, for at se de specifikke garantier og undtagelser.

Koala
Koala.dk har eksisteret siden 1985, hvor vi igennem alle årene, har specialiseret os i produktion af firmagaver og reklameartikler. Det giver dig en enestående sikkerhed på alle opgaver du vælger at betro os. Hos os finder du alle muligheder indenfor reklame

og gaveartikler. Små gimmicks og reklamegaver har en stor værdi for giver og modtager. Hvem kan forstille sig en messe, hvor der ikke deles kuglepenne, visitkort og bolcher ud – eller en plastikpose til at bære brochurer hjem i?
Hos Koala sætter vi en ære i, at finde lige det produkt, som passer til jeres behov og ønsker. Vi har igennem 30 år hjulpet rigtig mange firmaer med merchandise, gimmicks og firmagaver. Udvalget er stort og der kommer hele tiden nye innovative produkter,
selv indenfor logodekoration sker der nye spændende ting, eks. 4-farvet sublimationsprint, High Definition print, flock print m.m.

Klik HER og se mere

LokalAvisen
Her finder du dine lokale nyheder

Møbelbørsen
Hos Møbelbørsen finder du mange forskellige slags nye kvalitetsmøbler. Vi opkøber – blandt andet – større partivarer, demomodeller, møbler fra auktioner, udgåede modeller og 2. sorteringsvarer. Yderligere har vi et særligt udvalg af møbler som du kan genbestille. Således er vores sortiment helt unikt.

PJC Systemudvikling
PJC er et lille konsulenthus med mange års erfaring med løsninger indenfor følgende områder:

– IBM iSeries (AS400) SMART, ERP
– Web løsninger, applikationer, online betaling
– Windows
– Infrastruktur

Klik HER og læs mere

Porsdal & Nielsen
Byggeri er en tillidssag
Økonomi, materialevalg, kvaliteter, myndighedsspørgsmål, tidsrammer er ofte spørgsmål vi møder i vores hverdag, og som vi gerne stiller vores egne erfaringer og ekspertise til rådighed for at besvare. Vi er til rådighed i hele byggefasen, fra idé til færdiggørelse af projektet.

Profil Reklamegaver
Vi tilbyder at være en komplet samarbejdspartner der udvikler og leverer skræddersyede løsninger, hvad enten det drejer sig om profilering af et budskab, bringe et produkt i fokus, branding af et logo, skabe synlighed eller identitet for vores kunder og deres markedsføring.

Vi har siden 2000 leveret promotion artikler til virksomheder og offentlige institutioner og har gennem alle årene opbygget en meget stor erfaring både omkring reklameartikler, firmagaver og profil beklædning med tryk på.
For at ”holde fingeren på pulsen” besøger vi hvert år adskillige danske og udenlandske messer og udstillinger.
Vi er medlem af såvel den danske brancheforening BFR (Brancheforening for Reklameartikler) og den europæiske branchesammenslutning PSI.

Klik HER og se mere på vores website

RD VVS, El & Kloak
er din samarbejdspartner inden for autoriseret håndværk
Vi er et autoriseret VVS og EL-installatør samt autoriseret kloakmester firma og har mange års erfaring inden for vores faggrupper.
Hos RD VVS, El & Kloak løser vi alle opgaver store som små og med faglig stolthed i højsædet.
Vi sætter en stor ære i at arbejdet leveres til rette tid, til aftalte pris og med kvaliteten i top.
Alle vore medarbejdere er veluddannede inden for VVS, EL og Kloak og får løbende opdaterede deres kompetencer og viden med kurser.
Vi møder alle vores kunder og opgaver med et smil, og kører ikke før opgaven er fuldført og kunden tilfreds.

RealMæglerne Frederikssund
Fundamentet for en god handel er tillid, seriøs rådgivning og indlevelse.
Hos RealMæglerne Staal & Nöhrlind ApS vil vi være “byens mest personlige ejendomsmægler”.
Det betyder for dig, at vi har en klar holdning til tingene, og vi sætter en ære i, at være ærlige og direkte over for dig som kunde. Vi har mange års erfaring med bolighandel i Frederikssund, Jægerspris og omegn. Det er denne erfaring der er med til, at sikre dig den bedste bolighandel.
Vi prioriterer fagligheden højt, og hos os får du altid en grundig og reel rådgivning fra start til slut i din bolighandel.
Så ring til os på 7199 3600 – eller endnu bedre – kig ind til en uforpligtende snak på Roskildevej 3A, 3600 Frederikssund.
Håber snart vi ses.

De bedste hilsner
RealMæglerne Staal & Nöhrlind, Frederikssund

Revisor Inge Rasmussen
Vores vigtigste mål er at tilbyde en service af høj kvalitet gennem vores medarbejdere, altid understreger effektiviteten og overstiger forventningerne hos vores kunder.

Desuden har vi respekterer individualitet af hver af vores kunder, der sigter efter personlig service, så deres erfaringer bliver unik og uforglemmelig.
Vi værdsætter den konstante søgen efter innovation og udvikling af vores virksomhed og team, altid bliver opdateret med den nyeste på markedet, så forenet af vores leverandører kan vi tilbyde en unik oplevelse for vores kunder.
Klik HER og læs mere

Sillebroen Shopping
Vi har 75 butikker og 800 parkeringspladser med gratis parkering i 2 timer!

I Sillebroen er der altid gode tilbud: friske fødevarer, tasker, sko, den seneste tøjmode – vi har det hele. Du kan også nyde et lækkert måltid hos en af vores caféer og restauranter.
Vores unikke placering i centrum af Frederikssund gør det nemt at komme hertil med tog eller bus, da der er direkte adgang til centret fra Frederikssund Station, og vi har også masser af parkeringspladser til vores kunder i bil.

Se de mange tilbud HER

Skandi
Skandi er international producent og importør af non-food volumevarer såsom lightere, batterier og småelektronik. Vi har stor fokus på innovation og er konstant på udkig efter potentielle produkter til fordel for både kunder og forbrugere. Som både producent og importør er vi i stand til at sikre høj kvalitet til den bedste pris. Skandi opererer i mere end 20 lande med hovedkontor i Danmark.

Superbrugsen Jægerspris
Vi glæder os til at byde dig velkommen i din lokale SuperBrugsen i Jægerspris
Har du spørgsmål, kommentarer, ris eller ros så tag endelig fat i personalet i butikken.

Tandlægerne i Skibby er en tandklinik, der består af dygtige og erfarne tandlæger og tandplejere, der udfører alle former for tandbehandling.
Vi lægger vægt på grundig og smertefri tandbehandling. Derfor sker undersøgelse og behandling i et roligt tempo med god dialog. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring dit tandlægebesøg.

Klik HER for at besøge vores hjemmeside
http://www.tandlaegeniskibby.dk/

Volkswagen Frederikssund
Volkswagen Frederikssund er en del af CarHolding A/S, der har store bilhuse i Glostrup, Brøndby, Helsingør, Ringsted, Valby og Frederikssund. Vi sælger og servicerer Volkswagen til en lang række kunder på Sjælland. Vores beliggenhed på Holmensvej 10 i Frederikssund gør det nemt og enkelt at finde vej, når du skal se på ny bil eller til service.

Bilhus med entusiaster og specialister
Volkswagen Frederikssund er bemandet med dedikerede og begejstrerede bilentusiaster. Forretningen består af en salgsafdeling, et mekanisk værksted, et skadecenter og en administrationsafdeling.
I vores salgsafdeling er vi specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg, og får opfyldt præcis dine behov, når du skal vælge ny bil. Vores mekanikere bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt indsats på vores værksted, hvor de gør brug af moderne værktøj og teknologi. På den måde sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil, og når du benytter den i dagligdagen.

X3Mgolf levere udstyr i høj kvalitet til golfanlæg i Danmark.
Vil du høre mere om X3Mgolf, så kontakt os gerne: info@x3mgolf.dk eller på telefon: 7020 2207.
Eller klik ind på vores hjemmeside HER