Nye Handicapregler

EGA handicap til World Handicap System (WHS) fra 2020
MENU – Hvordan skal WHS implementeres | Hvad er WHS | Udregning af WHS handicap |

Hvorfor et World Handicap System (WHS)
WHS sigter mod at bringe seks forskellige handicapsystemer sammen i et enkelt sæt regler for handicapregulering, så golfspillere med forskellige evner kan spille og konkurrere på en retfærdig og lige måde, uanset hvordan eller hvor de spiller.
Mens de seks eksisterende handicapsystemer generelt har fungeret meget lokalt, har deres forskellige karakteristika undertiden resulteret i inkonsekvens, hvor spillere med samme evner, ender med lidt forskellige handicap. Dette har undertiden resulteret i unødige vanskeligheder og udfordringer for golfspillere, der konkurrerer mod hinanden. Et enkelt WHS vil bane vej for konsistens og portabilitet.
Herudover har WHS den fordel at kunne samle alle de klogeste og mest erfarne mennesker på området om at udvikle det bedst mulige system for golfsporten. 

Hvad betyder dette for sporten?
WHS-initiativet har givet alle eksisterende handicapmyndigheder mulighed for at samarbejde. at overveje de bedste funktioner inden for hvert af de nuværende systemer og skabe et system, der er moderne og relevant for både den måde sporten spilles på i dag rundt om i verden og hvordan den kan udvikles i fremtiden.
WHS er designet til at være inkluderende, let at forstå og implementere uden at ofre nøjagtighed eller integritet. I sidste ende bør dette bidrage til at give et solidt fundament til sporten, for alle fra begyndere til erfarne, fra rekreative til konkurrencedygtige og derved støtte udviklingen af ​​sporten gennem øget deltagelse.
Ansvaret for administrationen og tilsynet med handicapreguleringer vil fortsat sortere under hver handicapmyndighed og nationale forbund, og dermed bidrage til at sikre systemets troværdighed på lokalt niveau. EGA og DGU vil også have mulighed for at tilpasse systemet til vores egen golfkultur via den række af menupunkter som WHS tilbyder. Herudover giver systemets behov for mange scores en mulighed for at opfordre spillere til at spille mere golf, og dermed en mulighed til at vokse sporten.
På trods af disse nationale og regionale tilpasninger, vil skiftet fra seks forskellige systemer til ét næsten helt sikkert føre til andre effektivitetsgevinster, som kan frigive ressourcer som kan bruges på golfudvikling og strategiske initiativer til støtte for sporten. Herudover vil et samlet system også give større muligheder for at evaluere ikke-personlige data som kan bruges til rådgivning og udvikling.